The London Pass NL

20 Meilen / 10€

The London Pass NL

20 Meilen / 10€
Krijg toegang tot de beste attracties in een van 's werelds grootste steden - allemaal met één handige pas. Geniet van het uitzicht vanaf The Shard, vaar over de Theems of leer meer over de fascinerende koninklijke geschiedenis van Londen met de enige all-inclusive pas die alle bezienswaardigheden van Londen biedt en tegelijkertijd grote besparingen op de toegangsprijzen oplevert.

Einkaufsbedingungen

De pas geeft de houder het recht op toegang tot vermelde attracties en diensten in Londen ('Attracties') bij presentatie zonder verdere betaling, samen met andere aanbiedingen en kortingen indien van toepassing ('Speciale aanbiedingen' en / of 'Aanbiedingen voor pashouders'). Toegang tot attracties is alleen geldig als de pas geldig is en als er voldoende waarde over is. Alle attracties zijn verplicht om de toelating te accepteren zonder verdere betaling, afhankelijk van hun normale toelatingscriteria. De London Pass blijft eigendom van LPG en mag alleen door de koper worden gebruikt voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het is niet overdraagbaar en er kunnen geen vervangingen of terugbetalingen worden aangeboden voor verloren of gestolen kaarten. De pas kan niet worden gebruikt voor terugkerende bezoeken aan een attractie.

***
Beloningen worden niet berekend op administratie / verzend / bezorgkosten of de bijbehorende aankoopbelasting (BTW) in uw regio.