The Body Shop NL

32 Meilen / 10€

The Body Shop NL

32 Meilen / 10€
Nature’s way to beautiful
The Body Shop is een ethisch cosmeticamerk en heeft al meer dan 2500 winkels in ruim 60 landen wereldwijd en webshops in 6 landen. Het aantal webshops zal binnen nu en een jaar verdubbelen.

The Body Shop staat voor:

- Diervriendelijkheid: Onze producten en de ingrediënten daarvan worden niet getest op dieren. Daarnaast zijn al onze producten geschikt voor vegetariërs.

- Eerlijke handel: We kopen diverse natuurlijke ingrediënten en een deel van onze accessoires in via ons eigen eerlijke-handelsprogramma Community Fair Trade. Dat betekent voor ons en onze klanten producten van hoge kwaliteit, en voor de leveranciers daarvan de kans om een toekomst op te bouwen.

- Lekker in je vel zitten: Schoonheid draait voor ons niet alleen om er goed uitzien, maar ook om je goed voelen.

- Mensenrechten: We komen op voor kwetsbare en achtergestelde groepen in de samenleving, en voeren regelmatig campagne voor sociale rechtvaardigheid en mensenrechten. Zo hebben we in september 2011 ruim 7 miljoen handtekeningen aangeboden aan de Verenigde Naties in het kader van onze internationale campagne tegen de seksuele uitbuiting van kinderen en jongeren.

- Zorg voor het milieu: Bij alles wat we doen houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu. Zo zijn onze innovatieve Earth Lovers™ Shower Gels 100% biologisch afbreekbaar.

Einkaufsbedingungen

Aangegeven beloning is voor terugkerende klanten. Nieuwe klanten zal een hogere beloning voor hun eerste aankoop.
Beloning is exclusief BTW

***
Beloningen worden niet berekend op administratie / verzend / bezorgkosten of de bijbehorende aankoopbelasting (BTW) in uw regio.